novosti2021-08-23T22:11:12+02:00

.

NAGRADA GRADA  DJEČJEM VRTIĆU ČAROBNO OGLEDALCE ZA  DOSTIGNUĆA U ODGOJU I OBRAZOVANJU DJECE RANE I PREDŠKOLSKE DOBI

 

Nagrada Grada Varaždinske Toplice dodijeljena je dječjem vrtiću Čarobno ogledalce na svečanoj sjednici 11. studenog 2019. za ostvarenje projekata i programa namijenjenih  djeci ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te njihovom uključivanju u aktivnosti koje su od važnosti za cijelu lokalnu zajednicu. Ponosni smo što je kvalitetu rada vrtića prepoznao i Grad Varaždinske Toplice te nam ovom nagradom odao priznanje za rad i trud svih djelatnika ustanove.

 

 

UNICEF -OV PROJEKT  ” VRTIĆI/ŠKOLE ZA AFRIKU”

Na temeljima vizije N. Mandele da se obrazovanjem može transformirati život ljudi, ali i cijelih zajednica, 2004. godine pokrenuta je inicijativa Vrtići/ Škole za Afriku kako bi svako dijete tog kontinenta dobilo svoju priliku za obrazovanje. Ova važna inicijativa ujedinila je cijeli svijet.

Ured UNICEF – a za Hrvatsku inicijativi se pridružio 2008. godine edukativno-humanitarnim programom Škole za Afriku koji provodi u suradnji s dječjim vrtićima, školama te centrima za odgoj i obrazovanje diljem Hrvatske među kojima je i naš vrtić. Sva djeca na svijetu imaju jednaka prava, ali ne i iste preduvjete za razvoj svih potencijala. Svjesni smo da djeca koja pohađaju ustanove u kojima se provode humanitarne akcije ostvaruju kasnije bolji akademski uspjeh, bolje odnose s vršnjacima, roditeljima i širom zajednicom te više primjenjuju građanske vrijednosti.  Ponosni smo što smo dio ove priče.

 

Go to Top